Blir Svenska Pokerförbundets styrelse bortkuppad?

 

En av personerna som nämndes i det här inlägget har hört av sig till Svenska Pokerförbundet och meddelat åtminstone den inte har såna här planer. I den kontakten spekuleras det även i sanningshalten att de andra är inblandade i en sån här plan.
Eftersom nu en av personerna har hört av sig, om än inte till mig, känns det konstigt att ha kvar det namnet, vilket leder till att jag tycker det vore konstigt att ha kvar de andra namnen.
Frågan kvarstår naturligtvis ändå, om en sån här plan finns där ute, eller om även det var grundlösa rykten.

Det går rykten i pokersvängen. Spännande sådana!

Det jag hört är att * * och * * tillsammans med * * har planer på att ”kuppa bort” Svenska Pokerförbundets styrelse på årsmötet som väl ska hållas i februari. Exakt hur de ska gå tillväga och vad anledningen är går väl bara att spekulera i, men man kan väl gissa att de tillslut har tröttnat på att inget händer och tänker ta saken i egna händer. Ett strålande initiativ tycker vi här på Fritt Spel. Det är dags att det händer något, vad som helst, som livar upp lite.

Jag tänker fortsätta gissa lite till, och nu kring hur de kommer gå till väga. Det allra enklaste är såklart att hitta några som kan agera röstboskap, alltså kommer på årsmötet och bara har i uppgift att rösta för deras förslag på styrelse, budget, verksamhetsplan och eventuellt andra förslag de lägger i samband med sin kupp. Jag är övertygad om att det skulle räcka med att vara en grupp på tio personer för att få igenom det här. Troligen till och med mindre än så.

Det sas också till mig att * * hade ett finger med i spelet, men att * inte själv kommer sitta i styrelsen. Det ger en aning vikt till ryktena, då * agerat på liknande sätt tidigare.

Vad tror ni? Kan det finnas någon sanning i de här ryktena? Och kommer de i så fall göra ett bättre jobb om de lyckas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *