VILLKOR Slots

Pre-spel slots, spelare behöver veta jargongen av det. Sedan kommer vi att introducera dig till några termer som behandlas i spelautomater eller slots. Kanske är en av de viktigaste villkoren i världen av spelautomater procentandelen av betalningar från facket. Detta bidrag visar hur mycket facket att göra betalningar.

En bra sak att tänka på är att du har specialiserat sig på spel gratis spel, gå med en mängd webbplatser i denna typ av underhållning. Tabellen där vi får information om fördelar och betalningar från spelautomater. Maximal insats: det är nödvändigt att vinna den stora potten. Jackpot: Priset vann genom att vinna en kortplats. Progressiv jackpott: Jackpotten som kissar som spelare på slots och växer förlorade. Sammantaget är denna båt summan av pengar från flera sammankopplade slots. Stadga: Skillnaden mellan de pengar som satsas och vinster att slots bestäms genom lag. Bonusspel: En mini-spel video slots. Detta spel kan du öka dina chanser att vinna och vinna bonusar.

Vinnaren av spelet: med en kombination av symboler, får du en betalning till ett värde som erhölls i maskinerna som är utmärkt. Marginalen eller hus kanten: är skillnaden mellan den faktiska användningen av fördelar för spelare och utbetalning av förmåner som banken håller med dem. Utbetalningar: Andelen utmärkelser: It är definitivt den mest populära termen av dessa maskiner och refererar till det belopp som betalas ut till en spelmaskin vinster. Tänk på att en kortplats kan innehålla en hög andel av priserna men en andel när det gäller betalningar för låg. Paytable: Multi-line Slots: dessa maskiner består av flera vinstlinjer. Video Slots: Denna term hänvisar till en typ av maskin som idag, som istället för att använda rullarna eller spolar, maskinen spelas av en dator. Dessa är bara några av de termer som används i spelautomater att, innan du startar ett spel, de har vetat mycket väl för dig att njuta mer av slots spela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *